Trobada 2009

Benvolguda comunitat educativa,

Aquí us deixem el programa de la XXXII Trobada de la nostra escola.

programa09.pdf

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Trobada 2009

 1. Hola pares i mares…

  us he de dir que aquest any ha estat la meva primera trobada.

  El balanç fet per mi i la meva familia ha estat mes que positiu.. ha estat molt i molt positiu.

  Som una gran colla de bona gent amb un unic objectiu: fer que els nostres fills disfrutin formant part de la nostra escola i a mes aixo ens
  satisfa moltissim als pares. El meu fill disfruta de cada dia que passa amb els seus companys.

  Tambe us he de dir que jo mai he estat a dins de l’escola, la nostra, la que esta quedant preciosa i que al setembre estrenarem.. i no us podeu imaginar com ho estem desitjant a casa. El Joan estima el centre perque des de que forma part del centre nomes ha sentit parlar-ne be d’aquest petit “palauet”.

  Be, com ja sabeu em vaig apuntar per participar de l’organitzacio de la trobada i vaig aportar un petit granet de sorra.. i vaig veure treballant un grup de pares entusiasmats amb el que feien.. jo no sabia massa de com funcionava i tampoc he pogut participar massa per motius de feina i familia..

  L’any que ve espero poder tornar a participar i de fet tinc alguna proposta, que no se si veureu interessant ja que ja han estat 32 trobades i jo nomes n’he viscut 1, aixi que m’he perdut bona part de la pel.licula…

  Anims per continuar endavant… Val molt la pena!!!

Els comentaris estan tancats.